WELKOM BIJ KLOKKENREPARATIE.WIMWES.NL
Over mijzelf.....
Van Kamcoördinator (Kwaliteit, Arbo en Milieu) bij een bekende aannemer grond, weg en waterbouw in Den Haag werd ik klokkenmaker….. Nadat ik met pensioen ben gegaan vroeg een vriend mij om een keer met hem mee te gaan naar het Repaircafé in Delft. Dit zat toen nog in het oude postkantoor midden in het centrum. Ik was direct gecharmeerd van het mooie initiatief om apparaten die anders zouden worden weggegooid een tweede leven te geven. Ik ben sinds die tijd vrijwilliger….
Tijdens een van die repairdagen kreeg ik de kans om een training voor klokkenmaker te volgen bij Rob van Kuijzen. Dit greep ik met twee handen aan omdat wij geen klokkenmaker hadden en ik dat best wilde gaan doen. In het begin kwam er slechts een enkele keer iemand met een defecte klok dus deed ik het er bij samen met andere reparaties. Nu is het niet ongebruikelijk dat er wel vijf “klanten” op mij zitten te wachten in de hoop dat ik hun dierbare uurwerk weer aan de gang krijg. Dat lukt helaas lang niet altijd direct, ik kan vaak niet meer doen dan de klok beoordelen en vertellen wat er nodig is om hem weer te laten lopen. Ik bied dan eventueel de mogelijkheid om hem bij mij thuis te repareren waar ik meer tijd heb. Immers, een Repairdag duurt maar enkele uren, de meeste reparaties kosten veel meer tijd en ik heb daar ook niet het benodigde gereedschap.
Ik hoop u graag een keer te ontmoeten, ik ben de even maanden bij het Science Centre in de Mijnbouwstraat en de oneven bij de Pieter van Forreest bij winkelcentrum in de Hoven. Alleen de maanden van juni t.m. september ben ik zeer waarschijnlijk niet aanwezig, dan geniet ik samen met mijn vrouw van het (hopelijk) mooie weer. Graag tot ziens bij ons Repair Cafe! Kijkt u voor de zekerheid voor u komt op mijn website voor eventuele mededelingen……
Voor meer info ga dan terug naar de beginpagina, daar ziet u ook een knop waar u foto's van enkele uitgevoerde reparaties kunt zien en een knop naar mijn gastenboek, als U wilt kunt U daar een reactie schrijven! U kunt mij ook rechtstreeks een e-mail sturen als u vragen heeft, ik zal uw mail dan zo snel mogelijk beantwoorden. Wilt U meer weten over het Repaircafe? klik dan op het icoon op de begin pagina, dan wordt U direct doorgelinkt.
Vriendelijke groet, Wim